Over mij

Ik maak tafels, kasten, lampen, keukenkastjes, broodplanken en veel meer. Van hout natuurlijk. Ik houd van maatwerk voor jouw huis, tuin of bedrijf. Naast maker van houtproducten ben ik in de zomer te vinden op Theatercamping Charme, Frankrijk als houtdocent. Daar geef ik dagelijks workhops met hout uit het bos.

Lokaal hout
Als ik iets ontwerp, restaureer of maak denk ik in hout. Het liefst haal ik dat hout recht uit de natuur, uit een oude boomgaard of van een omgevallen boom. En anders graag van lokale zagerijen in de buurt.

Duurzaam en boeiend
Hout is het fijnste materiaal om in je huis of bedrijf te hebben, vind ik. Het is duurzaam en mooi. Iedere stam en iedere plank is anders. Daarom blijft hout boeiend om mee te werken en om naar te kijken. Onbewerkt of in een natuurlijke olie is het het mooist. Dan behoudt het zijn natuurlijke gevoel. Als hout ademt ontspant het jou. Ik werk samen met het hout dat ik voor me heb. Met de knoesten, lijnen, vormen. Zo ontstaan er iedere keer unieke houtproducten in mijn werkplaats in de Gelderlandfabriek.

Toegift!
Naast houtbewerker ben ik ergonoom. De meubels die ik maak voor je huis of bedrijf zijn daardoor ook ergonomisch kloppend. Ik maak niet alleen graag mooie dingen, maar ook dingen waar je bij het gebruiken ervan blij mee blijft. Kasten met een handige indeling, tafels waar je lekker aan zit en lades die gewoon makkelijk open en dicht gaan.

Een greep uit mijn projecten
Wandkasten, roomdividers, bureautafels, bedsteeën, wandlampen, fruitschalen, de Dobbelzetters, schuifwanden, lampenkappen, hanglampen, bijzettafels op wielen, bedden, keukenkastjes, besteklades en meer.

Via de homepage van deze website vind je foto's bij (een deel van) mijn projecten tot nu toe.